Si Te Gjesh Apartamente Ne Shitje me çmim te mire?

Menyre qe te te ndihmojme te gjesh Apartamentin ideal?

Ka shume menyra per te gjetur Apartamente Ne Shitje por ne po permendim vetem disa prej tyre ne.

Menyra tradicionale eshte te shkosh prane pallateve qe jane duke u ndertuar dhe te kerkosh per Apartamente Ne Shitje. Ndertuesi do perpiqet te te shesi apartamentet me te dobta ne fillim por po kembengule mund te te tregoje edhe apartamente me planimetri dhe orientim te mire. Zakonisht ndertuesit pranojne edhe pagese me keste por vetem kur ua kerkon nje gje te tille.

Kleringu eshte nje term qe perdoret per kompanite qe furnizojne ndertuesit me materjale ndertimi si beton, tulla, pllaka, dritare, hidrosanitare etj. Ne kembim te punes dhe mallit ata marrin Apartamente ne Shitje si pagese. Keto kompani pergjithesisht kane nevoja per likuiditet dhe shesin me lire se ndertuesi vetem se i duan Lekët qe ne fillim dhe nuk pranojne pagese me keste.

Pronari i tokes shkemben token e tij me Apartamente ne Shitje. Ai merr 35%-40% te ndertimit dhe shpesh i shet sepse nuk i hyjne ne pune. Nese e gjen ne momentin kur i duhen Lekët mund tia marresh me lire sesa shet ndertuesi dhe ndonjehere edhe Kleringu. Ashtu si Kleringu edhe pronari i tokes i doLekët ne dore dhe nuk pranon pagese me keste nga ana e bleresit.

Shpesh jane miqte dhe te njohurit ata qe te informojne per Apartamente Ne Shitje. Nese ti komunikon per nevojat e tua heret a vone do shikosh qe do te vijne opsione te ndryshme sepse ne Shqiperi gjerat shpesh funksionojne me te njohur dhe keshtu gjen zgjidhje pa u lodhur. Kjo qasje eshte e lehte por te kufizon ne opsionet qe do konsiderosh per Apartamente Ne Shitje.

Portalet e Pronave jane bere shume popullore vitet e fundit per te gjetur. Sekreti eshte qe duhet te hysh shume here neper portale derisa te gjesh nje apartament qe te pershtatet sepse. Ka shume Apartamente Ne Shitje dhe jo te gjitha plotesojne nevojat e tua. Duke qene se ne portale postojne njerez te ndryshem ndodh qe edhe informacioni te jete jo i plote.

Agjensite Imobiliare i gjen ne çdo cep rruge dhe kryeisht merren me. Ato trajtojne edhe prona te tjera por Apartamentet zene 80% te punes se tyre. Agjentet Imobiliare kerkojne ne terren dhe bejne ate pune qe do ta beje ti duke harxhuar shume kohe. Ndaj te intereson te konsiderosh edhe Agjensite Imobiliare per.

E fundit fare eshte te blesh Apartamentin e komshiut. Pasi ke bere nje xhiro te gjate per te konsideruar kupton qe eshte. Me mire te zgjerohesh duke blere Apartamentin e komshiut. Aty je mesuar me pallatin dhe komshinjte keshtu qe nuk. Te duhet te perballosh eksperincen e levizjes nga shtepia apo nga lagjia ku je mesuar prej shume vitesh.

For more visit apartamente ne shitje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *